102 000 kronor till Annikas minnesfond

Strax innan jul var ÖSK:s spelartrupp på besök på Lekterapin på USÖ och gav tillsammans med eON julklappar till barnen och lekte en stund. Besöket gjorde stort intryck på Nordin Gerzic och Patrik Haginge som bestämde sig för att de ville göra något mer för barnen.

– När vi lämnade sjukhuset frågade Nordin om vi inte skulle hitta på något mer för barnen, berättar Patrik Haginge.

Sagt och gjort. Patrik Haginge och Nordin Gerzic bestämde sig för att samla in pengar och efter en kort stund hade dom via Nyckelfonden på USÖ blivit tipsade om Annikas minnesfond. Det hela mynnade ut i en ÖSK-kalender som sålts till företag och privatpersoner där alla pengar oavkortat gått till Annikas minnesfond.

– Det kändes superbra att göra något mer och responsen från alla företag har varit enorm. Många hade under december redan satsat stora belopp på t ex Musikhjälpen och barncancerfonden, men valde ändå att bidra med en eller flera tusenlappar, säger Patrik Haginge.

För Hans Andersson och Anita Nyström som jobbar med Annikas minnesfond var Patrik och Nordins initiativ mer än välkommet.

– Att få ett sjukt barn är något av det värsta som kan hända. Vi stöttar dessa barn och deras familjer genom direkta medel, olika aktiviteter eller så finns vi bara där för att lyssna. Tack vare denna fantastiska insats från Nordin och Patrik och alla som bidragit till insamlingen så kommer vi nu att ges möjlighet att stötta ytterligare familjer, säger Hans Andersson och Anita Nyström.

Totalt samlades 102 000 kronor in till Annikas minnesfond.

– Vi vill rikta ett stort tack till alla företag och privatpersoner som varit med och bidragit. Vi vill dessutom rikta ett stort tack till Prinfo Welins. Tack vare deras positiva anda blev vår idé verklighet, säger Patrik Haginge.

Läs mer om Annikas minnesfond här.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908