Supporterupprop från Kubanerna: "Fyll Västra Stå"

Örebro SK gick in i årets allsvenska säsong med målsättningen att placera sig bland de 6 främsta lagen. Efter en plump i protokollet i premiären mot Djurgården radades segrar upp och vi befäste inför EM-uppehållet vår position som ett topplag i allsvenskan.

Den fina säsongsinledningen fick oss supportrar att hoppas på titlar och spel i Europa. Förhoppningarna fick många av oss att glömma bort den ursprungliga målsättningen, att placera oss topp 6 i allsvenskan.

Den fina våren följdes upp av en resultatmässigt svagare sommar och höstinledning.

Den starka vändningen i matchen mot Kalmar innebär dock att Örebro SK har bra häng på den 4:e plats IFK Göteborg för närvarande innehar. En fjärdeplats skulle innebära ett allsvenskt brons och en med marginal infriad sportslig målsättning.

På söndag mot Helsingborg är det dags att vi med gemensamma krafter ser till att Västra Stå är välfylld och att vi ger Örebro SK ett stöd värdigt världens bästa Sportklubb.

Vårt lag är det i allsvenskan som ökat publiksnittet mest under årets säsong. Det är tack vare oss supportrar. För att ge tillbaka och tacka för vårt stöd väljer ÖSK nu att sänka priserna på samtliga biljetter till de avslutande hemmamatcherna. Vuxen passerar vändkorset till Västra Stå för 100 kr, student, pensionär och ungdom för 90 kr. Nu sluter vi leden! Dessutom sänks alla sittplatser till endast 150kr.

De som vill ladda upp inför matchen är välkomna till Arena Sportbar. Snacka ihop dig med polarna, bjud in dina ÖSK-vänner, sprid ordet och dela eventet.

Vi är ÖSK - Fyll Västra Stå!

Köp biljett
Delta i eventet på Facebook


© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908