Billigt för alla på Behrn Arena

Efter söndagens hemmaseger på Behrn Arena avancerade ÖSK till femteplats i tabellen. ÖSK är det allsvenska lag som ökat sitt publiksnitt mest under årets säsong. Något vi aldrig hade gjort utan våra supportrars engagemang. För att ge tillbaka och tacka för årets stöd sänker vi priserna på alla biljetter till de avslutande hemmamatcherna mot Helsingborg och Östersund.

– Vi är stolta över vår publik och på det sätt som dom ställt upp på oss i år. Nu vill vi ge något tillbaka och tillsammans ska vi se till att de sista hemmamatcherna på Behrn Arena får en bra inramning, säger Gabriel Åbom som är eventansvarig på ÖSK. Vi har chans på en bra tabellplacering och publikens stöd är viktigt för våra spelare. Vi hoppas att publiken sluter upp ordentligt de sista matcherna och bär fram oss.

ÖSK:s vd Simon Åström menar att de avslutande omgångarna har stor betydelse för klubben både på kort sikt och inför framtiden.

– Vår målsättning har hela säsongen varit att komma topp 6 och den målsättningen ska vi jobba hårt för att nå. Det är väldigt små marginaler mellan femte och elfte plats i allsvenskan, och även fjärdeplatsen som innebär medalj är inom räckhåll för oss. De sista matcherna har också en viktig betydelse som avstamp inför 2017. Dels finns det pengar inblandat. Dels påverkar det känslan av hur säsongen varit och är en faktor för försäljningen av årskort och sponsring. Oavsett vilket känner vi att vi står bra rustade inför framtiden.

Priser sittplats:
Alla sittplatser: 150:- (Ord. pris 180-375kr)
Barn (4-12 år): 100:-
Gäller samtliga platser på grön, röd, gul och blå sektion

Priser ståplats:
Vuxen: 100:- (Ord. pris 140kr)
Ståplats ung/pens/student: 90:-

Köp biljett här: Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908