Gör som öSK:s spelartrupp – stöd Världens Barn

Vi på ÖSK och mängder av andra örebroare är med och stöttar Radiohjälpens kampanj Världens Barn. Vi vet att varje krona gör skillnad och förbättrar livsvillkoren för de barn runt om i världen som har det allra tuffast. Vill du vara med och göra skillnad för världens barn?

Sätt in pengar på Radiohälpen Pg 90 1950-6 märk "Världens Barn" eller SMS:a VB100ÖSK utan mellanslag till 72 999 för att ge 100 kr eller Swisha valfritt belopp till 901 95 06 och ange ÖSK i meddelandefältet.

Eller gå till Stortorget (Likkistan) imorgon fredag 7 oktober kl. 12-13 och skänk pengar i direktsändning i Sveriges Radio P4 Örebro. ÖSK:s hela spelartrupp kommer vara med och cirkulera på stan med bössor.

Stort TACK för ert bidrag!

Om ni som företag skänker 1000 kr eller mer kommer ert företagsnamn med i en tackannons i Örebroarn nästa vecka. Ni får också ett fint diplom av Världens Barn.

OBS! Det är oerhört viktigt att du meddelar josefin.stalbert@varldensbarn.se alt magnus.wikstrom@oskfotboll.se om ditt företag är med så att vi kan räkna in det i Örebros samlade resultat.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908