Hotel Express ny partner till Örebro SK med helt nytt sponsringsupplägg

Örebroföretaget Hotel Express, som är en bokningstjänst för hotellrum, går nu in som partner till Örebro SK med ett annorlunda upplägg, där man utöver ett traditionellt partnerskap också bidrar med en rörlig del. För varje hotellrum som bokas genom samarbetet, får ÖSK en fast provision. På detta sätt kan supportrarna själva vara med och skapa fler intäkter till klubben. I och med samarbetet öppnar Hotel Express upp en del av sina tjänster för privatpersoner.

– För Hotel Express är det spännande att bryta ny mark inom supporterdriven sponsring. Vi ger ÖSK:s supportrar en möjlighet att stödja klubben, och underlättar för fler att följa med på bortamatcher, säger Peter Kristoffersson, VD på K3 Travel som driver Hotel Express i Sverige.

För ändamålet öppnar Hotel Express upp en särskild ÖSK-sida på sin sajt och alla som går in och bokar via sidan, är med och bidrar till klubbens verksamhet. För den som bokar blir det inte dyrare, utan det är Hotell Express som förmedlar en del av arvodet till ÖSK.

Hotel Express, som finns representerade i ett 50-tal länder, har redan ett liknande upplägg i Portugal, där man samarbetar med toppklubben Benfica.

– Vi tycker att detta är ett kul och annorlunda upplägg som vi nu gör tillsammans. Jag vet också att våra supportrar kommer att uppskatta att de själva kan vara med och stötta verksamheten på ett helt nytt sätt, säger Lars Hermansson, försäljningsansvarig på ÖSK Fotboll som i samarbete med Lagardère Sports sköter all partnerförsäljning åt klubben.

Bokningssajten finns tillgänglig från och med idag på:
oskfotboll.se/hotell Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

För mer information, kontakta:
Lars Hermansson
lars.hermansson@oskfotboll.se
0707-406943

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908