Stötta ÖSK genom att byta elleverantör till E.ON

Sedan flera år är E.ON en av våra partners – och nu utökar vi samarbetet. Med målet att sprida bra energi lanserar vi nu tillsammans ett ”svartvitt elavtal”. Alla medlemmar och supportrar erbjuds ett rabatterat elavtal, som också innebär att du bidrar till mer förnybar vindkraft. Helt enkelt riktigt bra energi. För varje nytt avtal får ÖSK också ett bidrag från E.ON.

– Vi ser det här som ett spännande och givande sätt att utveckla vårt samarbete med E.ON. Utöver att vi kan fortsätta växa i vår grundaffär, ger vi supportrar och medlemmar en möjlighet att tjäna pengar genom rabatterade avtal. Det är kul att skapa fler värden tillsammans med E.ON som är en väldigt uppskattad partner, säger Simon Åström, vd på Örebro SK.

För varje nytt elhandelsavtal skänker E.ON upp till 500 kronor till klubbens verksamhet, och just nu ingår dessutom 2 sittplatsbiljetter till ÖSK-IFK Norrköping den 22:e Maj.

Läs mer om erbjudandet och teckna avtal på eon.se/oskfotbolllänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller ring E.ONs kundtjänst på 020-22 24 24.

© Örebro sportklubb Stolthet, hjärta och passion sedan 1908