U19: Jämn kamp mot Djurgården

Under lördagen spelade U19 en avgörande match mot Djurgården där man på förhand behövde en vinst för avanemang. En jämn match med mycket kamp och långbollar slutade 1-0 till Djurgården efter mål i slutminuten. På söndag väntar träningsmatch mot Täby på Sörbyvallen klockan 13:00.

– Matchen var helt okej, men mattan var dålig vilket såklart drabbar Djurgården lika mycket som oss. Det blev rätt mycket kamp och långbollar, men inte så mycket organiserat spel. Vi har en hel del lägen i framförallt första halvlek där vi ska kunna göra två-tre mål, men det har Djurgården också. Det är en öppen match i första halvlek, säger tränare Rickard Torstensson.

– Andra halvlek är däremot sämre från vår sida, där Djurgården behärskar underlaget bättre. I och med att vi behövde vinna matchen fick vi chansa offensivt på slutet, men det är då Djurgården på kontring får in sitt mål. Såhär i efterhand hade det inte räckt att vi vunnit med 1-0 mot Djurgården eftersom Jönköpings Södra vann med 6-0. Kryss hade väl varit mest rättvist och 2-2 hade speglat matchen bättre än 1-0, fortsätter Torstensson.

Startelva:
Kalle Westdahl
- - - - - - - - - - - - - - - - -
Micha Yanez
Carl Ekstrand Hamrén
Alex Hahne
Axel Pålsson
- - - - - - - - - - - - - - - - -
Viktor Walldén (65')
Mikael Loön
Viktor Franssila
Almin Masic
- - - - - - - - - - - - - - - - -
David Holm (80')
Simon Danielsson (70')

Ersättare:

Douglas Bjäresten
Mirza Turan (65')
Ebrima Jaiteh (70')
Albin Ödberg
Oliver Kåhed
Hampus Lundgren
Felix Möller (80')

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908