Tungt uttåg ur cupen

ÖSK och Helsingborg delade på poängen i den avslutande gruppspelsmatchen i Svenska Cupen. Matchen slutade 1-1 efter mål av Alhassan "Crespo" Kamara och Linus Hallenius. Trots tre matcher utan förlust är ÖSK:s äventyr i Svenska Cupen över för denna gång.

ÖSK inledde matchen på ett piggt sätt och Alhassan "Crespo" Kamara gav de svartvita ledningen redan i den elfte minuten. Det var Nordin Gerzic, som på efterspelet till en hörna, hittade Crespo med ett fint inlägg. Helsingborg kunde dock kvittera bara några minuter senare, efter en fin aktion av Linus Hallenius.

ÖSK ägde mycket boll under matchen och skapade flertalet kvalificerade målchanser. I slutskedet var det mycket nära att Crespo kunde avgöra, men skottet med vänstern gick tätt över.