Enormt tryck till den allsvenska premiären

Söndagen den 3 april klockan 17.30 är det allsvensk hemmapremiär mot Djurgården. Efterfrågan på biljetter är enorm från såväl ÖSK- som Djurgårdssupportrar. Allt tyder på att arenan blir slutsåld och att vi får en riktig publikfest i premiären. Östra läktaren sålde slut på endast 30 minuter av Djurgårdens supportrar idag, tisdag.

Det snackas fotboll och ÖSK över hela stan. Det var länge sedan intresset för en premiär var lika stor som nu. Efter en bra försäsong, profilstarka värvningar och ett stort tryck på årskort vet vi att många Örebroare vill se matchen. Samtidigt är det enormt tryck på biljetter från Djurgårdssupportrar.

Många ÖSK:are är vana att köpa sin biljett på matchdagen. Till premiärmatchen kommer det inte vara möjligt då det kommer att vara utsålt. Vi vet också att när biljetterna släpps till allmän försäljning den 14:e mars kommer många bortasupportrar att vara snabba på att säkra sina platser.

För oss är det viktigt att biljetterna på ÖSK-sektionerna i första hand går till våra supportar. Utan våra supportrar är vi ingenting. Ni ger oss den extra energi som vi behöver för att vinna jämna matcher.

Nu vill vi be er om hjälp. Hjälp oss att fylla våra läktare med ÖSK:are. Frågan är inte om, utan när premiären blir slutsåld. Givetvis ska vi med gemensamma krafter se till att premiären fylls med ÖSK:are

ÖSK har sedan en tid tillbaka öppnat upp biljettförsäljningen till medlemmar som tecknat medlemskap senast den 29 februari 2016, samt för årskortsinnehavare. Förtur gäller till den 14 mars.

"Förutsättningarna är därmed enkla. Samtliga ÖSK:are som vill se premiären på plats, och som inte har säsongskort, måste ha skaffat biljett före den 14 mars"


Det är viktigt att ALLA tar sitt ansvar genom att sprida budskapet till vänner och bekanta. Om du känner någon/några som kommer att vilja gå på matchen och som inte är medlemmar, gör dem en tjänst och köp biljett åt dem redan idag. Efter den 14 mars är det för sent!

Här köper ni biljetter

  • ÖSK-kontoret på Rudbecksgatan 52G, Västra läktaren i Behrn Arena. Öppet måndag-fredag klockan 8-17 (lunchstängt 12-13)
  • Örebrokompaniet på Olof Palmes Torg.
    Öppet måndag-fredag klockan 11-18, lördag 10-15.
  • Årkortsinnehavare samt medlemmar som tecknat medlemskap senast den 29 februari 2016 kan beställa biljetter per telefon mot faktura.
    019-167300
© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908