Ambitiös fortsätter som officiell försäsongspartner till ÖSK

Det är med stor glädje vi kan presentera att Ambitiös Sverige AB fortsätter sitt engagemang som officiell försäsongspartner till ÖSK. Samarbetet innebär att Ambitiös kommer vara officiell partner under träningsmatcherna och Atlantic Cup. ÖSK lanserar ett nytt matchställ som kommer att användas under dessa matcher.

– Ambitiös och ÖSK har under flera år haft ett positivt och utvecklande samarbete. Vi är glada att Ambitiös även i år stöttar oss i uppladdningen inför Allsvenskan och Svenska Cupen. Samarbetet stärker oss i vår fortsatta satsning, säger Simon Åström, vd och klubbchef i ÖSK Fotboll.

Det är mycket som är positivt runt ÖSK just nu. Det märks tydligt både bland supportrar och näringsliv, och samarbetet med Ambitiös är ytterligare ett bevis på att regionens näringsliv ser ÖSK som en stark plattform för sin marknadsföring. Ambitiös är en komplett kompetensleverantör inom rekrytering, bemanning, konsultuppdrag och utveckling.

Vårt varumärke har stärkts i samarbetet med ÖSK och det känns naturligt att satsa vidare. Samarbetet innebär affärsnytta för oss eftersom att vi får tillgång till ett starkt nätverk. För oss är det viktigt att ta ett samhällsansvar, det gör vi genom att engagera oss i idrotten. Ambitiös har mycket gemensamt med ÖSK – vi är ambitiösa, vill engagera och ständigt nå nya framgångar. En vacker dag hoppas jag att ÖSK spelar med en Ambitiös-tröja även i Allsvenskan, säger Davor Dundic.

ÖSK möter Djurgården imorgon lördag klockan 13:00 och premiärspelar då i det exklusiva matchstället. På torsdag flyger laget till Portugal för spel i Atlantic Cup, där man kommer möta AGF Århus och Kalmar FF, samt ytterligare ett motstånd som på förhand inte är klart.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908