Rekordstort intresse för ÖSK:s årskort

För en vecka sedan släppte ÖSK Fotboll årskorten till allsvenskan 2016. ÖSK gör i samband med det en storsatsning på supporter­läktaren Västra Stå, genom att kraftigt reducera priserna. Kampanjen har fått omedelbar effekt. På en vecka har ÖSK sålt fler årskort till Västra Stå än man gjorde under hela 2015.

Västra Stå är den läktarsektion på Behrn Arena där supporterföreningen Kubanerna och ÖSK:s mest hängivna supportrar samlas. Tillsammans med Kubanerna gör ÖSK nu ett stortsatsning för att öka stämningen och skapa en mötesplats för alla ÖSK-supportrar. Priset för årskorten sänks med mer än hälften från 1 700 till 799 kronor.

– Den gemenskap och stämning som finns på Västra Stå är fantastisk. Vi vill att sektionen ska växa rejält och bli en plats för alla ÖSK-supportrar, oavsett ålder. Det känns riktigt kul att så många tecknat årskort redan nu, säger Erik Wärlegård, kommunikationsansvarig på ÖSK.

Under den första veckan har kampanjen genererat mer än 200 nya årskort på Västra Stå. ÖSK:s tränare Alexander Axén har sin uppfattning klar om vad ett starkt publikstöd betyder.

– ÖSK:s supportrar var grymma under säsongen 2015. Kommande säsong hoppas jag att
supportrarna vill ta ett kliv till. Publikstödet kan vara helt avgörande när en match står och väger. Det kan varje spelare vittna om.

Årskorten finns att köpa på ÖSK:s kontor på Behrn Arena, i ÖSK:s julshop på Vågen Gallerian och på webbiljett.se/oskfotboll

För frågor och information kontakta:
Erik Wärlegård, kommunikationsansvarig
019 – 16 73 17
erik.warlegard@oskfotboll.se

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908