U16: Vinst i andra Ligacupmatchen

ÖSK Fotbolls nya U16-lag spelade sin andra match tillsammans, vilket även var anda omgången i Ligacupen. Till denna match hade laget fått yterligare en veckas träning tillsammans och har lärt känna varandra ytterligare lite mer. Vädret var strålande med sol men temperaturen var mer åt bandyhållet, -7 grader Celsius.

I den här matchen tog ÖSK tag i spelet från första stund och hade ett anfall direkt på högerkanten. Efter det släppte laget aldrig greppet om matchen.

Efter 5 minuter blev Malle bryskt nedsparkad vilket gav ÖSK frispark. Joel slog frisparken mot mål för skarv och det var mycket trafik framför målet men ingen träffade bollen utan den seglade rakt i mål, 1-0 till ÖSK.

ÖSK tryckte på hela halvleken och skapade ett antal chanser men inget gick in i mål.

I andra halvlek fortsatte ÖSK's övertag.

I minut 55 fick Gabriel Yildiz bollen ungefär mitt på Karlstads planhalva och tog en dribblingsräd ner mot vänstersidan av straffområdet och spelade in framför mål där Gabriel Nyström dyker upp och gör 2-0.

Resten av halvleken är det nästan spel mot ett mål men bollen tog i stolpe, ribba och Karlstadmålvakten gjorde ett antal räddningar så matchen slutade 2-0.

Försvarsspelet var mycket bra så målvakts-Simon fick bara plocka ned ett par inlägg.

Extra beröm i denna match går till hela backlinjen samt Gabriel Yildiz på mittfältet.