Seriesuveränerna avslutade snyggt mot djurgården

Det har varit klart länge, men i onsdags blev seriesegern officiell.
– Härligt att få avsluta på ett fint sätt genom en stabil och väl genomförd seger med 4-0 mot serietvåan Djurgården, säger tränare Daniel Wickström. Läs tränarens rapport nedan.

Redan från start visade ÖSK att de är riktigt bra. All heder till Djurgården som alla gånger vi mött dem i år spelat bra fotboll. Men de svartvita är i en klass för sig i år. Vi har en svacka i mitten på första halvlek, i övrigt är vi stabila.

1-0 genom Jonathan Aronsson på straff, 2-0 genom Isac Eklöf , även det på straff
(Två korrekt dömda straffar)

I andra halvlek får vi se två klassmål. Almin Masic skjuter ett vackert skott en bit utanför straffområdet. Bollen går över målvakten och sedan dyker ner bakom. Isac Eklöf gör 4-0 på egen hand när han vinner boll, driver igenom mittbackarna och sedan dundrar upp bollen i nättaket.

Efter en säsong som denna så måste man berömma alla spelare. Alla har verkligen bidragit och gjort sitt bästa. Det är det hårda jobbet i vardagen som gör att framgångarna kommer. Extra beröm idag till Isac, Almin, Jonte och Arre. Men som sagt, hela laget gör en härlig säsong!

Matchfakta
11' 1-0 Jonathan Aronsson (straff)
39' 2-0 Isac Eklöf (straff)
60' 3-0 Almin Masic
77' 4-0 Isac Eklöf

Startelvan: Harald Detlofson (mv), Martin Trinh, Gustav Pauly, Viktor Petersson Svensson, Adam Leijon, Odilon Sangwa, Isac Eklöf, Edwin Lundkvist, Jonathan Aronsson (k), Almin Masic, Arvid Brorsson.

Ersättare: Henrik Westher, Adam Fredriksson, Simon Bladh (mv), Gabriel Nyström, Samuel Brunnberg och Vide Törner.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908