Res med ÖSK Fotboll till nya Gavlevallen

Sex raka segrar och stämningen i ÖSK-leden är riktigt bra. Tre viktiga matcher återstår av årets allsvenska och ambitionen från tränarhåll är tydlig.
– Vi ska ta dom alla tre, sa Alexander Axén till supportrarna efter vinsten mot Falkenberg.

Den 19 oktober spelar ÖSK nästa match borta mot Gefle på nya Gavlevallen. Supporterföreningen Kubanerna har redan fyllt en buss och Svartvita i Stockholm kommer med en minibuss. Nu vill vi från klubbens sida se till att ännu fler gör resan upp till Gävle den 19:e oktober.

Vi bjuder in medlemmar, årskortsinnehavare och partners till en avslutningsresa. (Vi vet, det är tre matcher kvar, men säsongsavslutningen närmar sig). För 399:- får ni bussresa, sittplatsbiljett och tilltugg på bussen. Vi har 50 platser, först till kvarn gäller. För att resan ska bli av krävs det 30 bokningar.

Vi utlovar en trevlig utflykt tillsammans med er. Reseledare är Erik Wärlegård och Magnus Wikström. Det blir tippa-matchen och quiz med fina priser. ”Mange” har dessutom lovat att berätta om sina år uppe i Gävle.

Boka plats på bussen genom att maila erik.warlegard@oskfotboll.se. Ange antal platser, namn på resenärerna och ett mobilnummer för kontakt.

Sammanfattning:
Gefle–ÖSK, måndag 19 oktober klockan 19:00
Samling: 14:30 på Behrn Arena (vid ÖSK:s kontor)
Vi räknar med att vara på plats på Gavlevallen senast 18:30
Pris: 399:- (Bussresa, matchbiljett och tilltugg på bussen ingår)
Hemresa: Direkt efter matchen. Vi är tillbaka i Örebro ca 00:00

Varmt välkomna med er anmälan!

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908