Gå på matchen mot Norrköping och stöd USÖ:s arbete för svårt sjuka barn

På söndag väntar en ny publikfest när ÖSK tar emot IFK Norrköping. I samband med matchen kommer ÖSK tillsammans med ett antal företag att skänka pengar till USÖ:s viktiga arbete för svårt sjuka barn. Ju fler åskådare som går på matchen, desto högre blir beloppet. Vill du vara med och göra skillnad – kom till Behrn Arena på söndag.

ÖSK har sedan tidigare ett uppskattat samarbete med USÖ:s avdelning som jobbar med svårt sjuka barn och ungdomar. Tillsammans med avdelningen vill vi hjälpa till att sätta en extra guldkant på barnens vardag. I samband med matchen mot Norrköping kommer ett antal företag att tillsammans med ÖSK skänka pengar till USÖ:s viktiga verksamhet. Beloppet styrs av hur många besökare som kommer till matchen. Varje företag betalar en krona per besökare, och för all publik över 7 000 personer så går pengarna oavkortat till avdelningens gåvokonton. Oavsett vad publiksiffran blir garanterar vi ersättning för minst 1 000 personer. Ju fler besökare som kommer, desto högre blir beloppet som skänks.

”Gåvokontona Stjärnglansen och Ljuspunkten har bildats vid Barn- och ungdomskliniken USÖ för att hjälpa och förbättra vardagen för svårt sjuka barn i Örebro län. Tanken är att barn och föräldrar ska få möjlighet att tänka på något annat och uppleva roliga saker i en tung livssituation. Det kan handla om bidrag till en resa eller att köpa något som barnet önskar sig som en cykel, studsmatta eller någon upplevelse”, säger Maria Pauly på Barn-och ungdomskliniken på USÖ.
”ÖSK-spelarnas årliga aktiviteter är otroligt uppskattade bland våra barn och ungdomar, och vi uppskattar verkligen ÖSK:s initiativ att dela med sig av sina partnerintäkter till den här viktiga verksamheten”.

Vill du vara med och bidra så gör du det bäst genom att komma på matchen!

Du har väl säkrat din plats? Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908