Kubanerna anordnar stor parkuppladdning


Innan matchen mot IFK Norrköping anordnar Kubanerna Örebro en stor parkuppladdning i Sveaparken. Supporterföreningen vill samla alla ÖSK:are och bygga upp känslan av samhörighet och framtidstro.
– Vi vill visa att vi supportrar aldrig sviker eller ger upp. Vi vill visa att vi, oavsett resultat eller tabellplaceringar, fortsätter vara äkta supportrar till Örebro Sportklubb, skriver supporterföreningen i sitt event på Facebook.

Information från Kubanerna om söndagens parkuppladdning:
Nu på söndag är det dags för hemmamatch mot IFK Norrköping!

Vår älskade Sportklubb är inne i en oerhört jobbig period just nu, men ju sämre spelet går desto viktigare är vårat stöd från läktaren! Stanna inte hemma, var inte den som enbart kommer när det går bra.

DITT stöd behövs! DINA stämband behövs! DU behövs!

Klockan 12 på söndag vill vi i Kubanerna samla alla ÖSK-are, medlemmar i Kubanerna eller inte, i Sveaparken och bygga upp känslan av samhörighet och framtidstro. Visa att vi supportrar aldrig sviker eller ger upp. Visa att vi, oavsett resultat eller tabellplaceringar, fortsätter vara äkta supportrar till Örebro Sportklubb.

Det kommer att spelas musik och det kommer att serveras lättare mat så som korv och liknande. För er som vill ta en bärs eller två så är det helt okej då det är tillåtet att förtära alkohol i Sveaparken.

Vi uppmanar även alla som går på matchen att dra på sig matchtröjan och färga Eyravallen svart och vit!

Event på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

// Kubanerna Örebro 2002

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908