U16: Seger mot Degerfors

ÖSK U16 besegrade på måndagen Degerfors och behåller därmed ledningen i serien.

Det var en bra och stabil seger för ÖSK:s U16 killar i Degerfors under måndagskvällen.

ÖSK började trevande och slarvar i passningsspelet. Men ÖSK blir bättre och bättre ju längre matchen går och sista 20 minuterna i andra halvlek är riktigt bra. ÖSK vårdar bollen, spelar runt, och skapar fina chanser.

0-1 kommer genom Adam Leijon (på nick efter inlägg av Sebastian Ternevid) i den 20:e minuten. Degerfors kvitterar till 1-1 i den 45 minuten.

ÖSK lägger i en högre växel i andra halvlek och gör 1-2 genom Arvid Brorsson (också på nick efter en bra hörna av Jonathan Aronsson) och sedan kommer 1-3 på straff genom Jonathan Eriksson.

Jag tycker vi gör en stabil och bra match på det ovana underlaget naturgräs. Alla killar i laget gör det i stort bra. Extra beröm till Vide Törner och Samuel Brunnberg i andra halvlek. Beröm också till hårt jobbande Jonathan Eriksson på topp och Jonathan Aronsson och Edwin Lundkvist på mitten, sa Daniel Wickström efter matchen.