U19: Serieledarna blev för svåra

ÖSK U19 förlorade med 2-0 mot Djurgården på Tele2 Arena på lördagen.

Serieledande Djurgården blev för svåra på Tele 2 arena och hemmalaget vann med 2-0 efter 0-0 i halvtid.

Första halvlek är ok från vår sida. Även om Djurgården har mycket boll så spelar vi ett ok försvarsspel och släpper inte till många chanser Vi lyckas i sekvenser ha ett eget bollinnehav men anfallen blir ofta för korta, säger Björn Cervin.

Lagen går til halvtidsvila med 0-0.

I andra halvlek släpper vi på aggressivitet och koncentration vid ett par tillfällen och Djurgården gör två mål första kvarten. Vi har inte riktigt kraft och kvalitet för att skapa något tryck framåt efter detta, säger Björn Cervin.

Surt att förlora men det finns delar i prestationen som är bra. Franssila och Hahne som mittlås gör det ok med god hjälp av ytterbackarna Klingström och Micha. Micke sliter kopiöst på mitten och är bra där även Kevin Johansson är stark och trygg med boll.
Felix är bra som bollmottagare, och Westdahl bra sista utpost, avslutar Björn Cervin.

Djurgården U19 - ÖSK U19 2-0 (0-0)