"Jonis" övertygade i segern mot Norrköping

ÖSK vann kvällens U21-match mot IFK Norrköping med 3-2. Jonathan Lundberg hade stor del i segern med två mål och en assist.

– Det är en match där vi har det tufft i först halvlek. Vi får jobba hårt för att spelet inte stämmer för oss men vi får med oss ett oavgjort resultat in i halvtidsvilan. Jonathans mål i slutet av första gör att vi får med oss energi in i andra halvlek. I den andra halvleken presterar vi mycket bättre fotboll, vi har ett bättre passningsspel och vi värderar lägena bättre. Sen gör vi två fantastiskt fina mål i andra halvlek. Först sätter Felix Möller en halvvolley i ena krysset efter framspelning av Jonathan. Andra målet är ett solomål av Jonathan där har tar bollen på mittplan och går förbi två Norrköpingsspelare och sätter den fint i bortre. Två riktiga klassmål, säger Axel Kjäll efter matchen.

– Jonathan gör en riktigt bra match, framförallt i den andra halvleken och där är han vår bästa spelare. Sebastian Ring gör en bra match som mittback, en ovan position för honom. Kevin Johansson, född 1998, är med oss för första gången och gör också en bra match på centrala mittfältet. Han ställdes mot etablerade spelare i Norrköping och stod upp bra, fortsätter Axel Kjäll.

Startelvan:
Jacob Rinne
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mirza Turan
Ekstrand Hamrén
Sebastian Ring
Andreas Klingsröm
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Micha Yanez
Kevin Johansson
Micke Loön
Almin Masic
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Jonathan Lundberg
Felix Möller

IFK Norrköping – Örebro SK 2-3 (1-1)
1-0 24’ Jonatan Wiberg
1-1 44' Jonathan Lundberg
2-1 58' Rawez Lawan
2-2 55' Felix Möller
80' Jonathan Lundberg

© Örebro sportklubb Stolthet, hjärta och passion sedan 1908