Information inför ÖSK-Sundsvall

På måndag är det dags för hemmamatch igen. ÖSK tar emot nykomlingen GIF Sundsvall klockan 19.00 på Behrn Arena. Vi hoppas på en publikfest som mot IFK Göteborg.

Biljetter

Du har väl säkrat din plats? Om inte köper du biljett här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Hjälp oss gärna att fylla läktarna genom att ta med en vän eller tipsa andra om att köpa biljett.

Vi rekommenderar att du köper din biljett på förhand, då det kommer vara köer till biljettluckorna på arenan. Ni kan förhandsköpa biljetter här:

Biljettluckorna på Behrn Arena öppnar klockan 17.30.

På arenan

Ert stöd ger extra energi till laget! Ta på er ÖSK-halsduken för att visa ert stöd och lagets färger när ÖSK marscherar in. Har ni ingen halsduk så passa på att köpa en i souvenirshoppen. ÖSK-shoppen finner ni på baksidan av Västra Läktaren, och den har öppet hela eftermiddagen och under matchen. Ni kan också låna en ÖSK-flagga på plats på Behrn Arena för att bidra till en svartvit arena.

Det finns mycket att göra på arenan innan match för att komma i stämning. Som vanligt snackar vi upp matchen i ÖSK-studion som ni kan se på storbildsskärmarna. Förutom att vår speaker Markus Eriksson gästas av tränarna i de båda lagen får han dessutom besök av Patrick Walker, som har kopplingar till både ÖSK och GIF Sundsvall.

ÖSK-tältet

Tältet mellan Södra och Västra Läktaren öppnar klockan 17.30. Här serveras pyttipanna, matiga mackor, folköl och alkoholfria alternativ. Klockan 18.30 gästas tältet av Alexander Axén som presenterar sina tankar inför matchen.

Årskort- och medlemshylla på sektion K

Vid Göteborgsmatchen var det premiär för ÖSK-hyllan på Södra Läktaren, sektion K, som är tillgänglig för ÖSK:s medlemmar och årskortsinnehavare.

ÖSK-hyllan är en trevlig mötesplats där vi serverar folköl, alkoholfria alternativ, kaffe, matiga mackor och fika. På hyllan kan du mingla innan match och i halvtid och det går också bra att följa matchen härifrån. Hyllan öppnar klockan 18.00 och har öppet under hela matchen.  Det är begränsat antal platser, så tillgängligheten beror på hur många gäster vi har.

Barnhörna

För våra yngre har vi barnhörnan i anslutning till NA:s familjeläktare. Här kan man träffa ÖSK-pandan, bli ansiktsmålad, låna ÖSK-flaggor, vara med i frågesport och mycket mer.

Varmt välkomna till Behrn Arena!
#viärsvartvitt

© Örebro sportklubb Stolthet, hjärta och passion sedan 1908