U17: Oavgjort mot Skiljebo

På lördagen var det dags för ÖSK U17 att spela sin andra match i ligacupen. Förra helgen vann man stort mot BK Forward och nu tog man sig an Skiljebo SK.

ÖSK tog ledningen i den 23:e minuten genom Albin Zidaric. Ett resultat som stod sig fram till den 62:a minuten då Skiljebos Albin Sjögren kvitterade till 1-1. Bara fem minuter senare gav Max Nordin Skiljebo ledningen. Med en kvart kvar av matchen lyckades en Skiljebospelare få bollen i eget mål och ställningen var kvitterad.

Resultatet stod sig fram till dess att dagens domare blåste av matchen.

Både ÖSK och Skiljebo har 4 poäng i grupp 6 av ligacupen. ÖSK leder den med bättre målskillnad.

Nästa match för ÖSK U17 är borta mot Degerfors den 14 mars.

Startelva: 4. Alex Hahne (K), 5. Samuel Brunnberg, 11. Ebrima Jaiteh, 18. Gabriel Fernsten, 27. Almin Masic, 29. Marcus Karlsson, 30. Adam Nilsson, 32. Albin Zidaric, 50. Oliver Kåhed, 66. Lukas Hjort, 99, Oscar Sandberg

Ersättare: 8. Adem Greku, 12. Gustav Pauly, 14. Fahad Said Hassan, 53. Jonathan Aronsson, 89. Albin Rydberg, 91. Arvid Brorsson

Örebro SK U17 - Skiljebo SK U17 2-2 (1-0)