ÖSK söker eventpersonal

Vill du vara en del i ÖSK Fotbolls resa till att bli Sveriges trevligaste arena att besöka? Nu söker vi medarbetare till våra hemmamatcher som starkt bidrar till att öka upplevelsen för alla målgrupper.

ÖSK Fotboll har inlett ett intensivt arbete för att förädla upplevelsen för våra besökare på Behrn Arena. Säsongen 2015 påbörjar vi det långsiktiga arbetet för att skapa en evenemangsorganisation som ska optimera upplevelsen för alla våra besökare och tillfredsställa vår publiks olika behov.

Vi söker:

Envenemangsvärdar:
Som evenemangsvärd är din huvudsakliga uppgift att aktivt erbjuda den service som besökarna på Behrn Arena behöver vid ankomst. Uppgifterna kommer i största del bestå av att besvara frågor från anländande publik och det är du som ser till att första intrycket av ÖSK Fotboll och Behrn Arena blir något positivt.

Pressvärd:
Som pressvärd tar du emot och informerar mediarepresentanter, scouter och agenter vid våra hemmamatcher. Du hjälper till med ackrediteringar i pressentrén och ser till att media får den service de behöver.

Matchsekretariat:
Är du rätt person att sitta i ÖSK Fotbolls matchsekretariat? Här ska du ha ett brinnande intresse för statistik och viss datorvana. Du sitter i matchsekretariatet med två andra och gemensamt ser Ni till att all statistik som vi ska rapportera kommer ut till allmänheten.

Logevärdar:
Som logevärd är din huvudsakliga uppgift att erbjuda en extraservice kring logerna där några av våra största partners finns under matcherna. Vi vill tillsammans med dig skapa en trivsam miljö runt omkring logerna där alla ska trivas. Service är vårt nyckelord!

Barnvärdar:
Familjeläktaren är den självklara platsen för alla svartvita familjer.
Exempel på sysslor: Ansiktsmålning och pyssel med barnen, pyntning av sektioner, anordna aktiviteter.
Till dessa sektioner söker vi personer som är glada, positiva, initiativrika och som gillar att jobba med service. Det är en fördel om du är utbildad inom eller har erfarenhet från arbete med barn och/eller ungdomar.

ÖSK Fotboll erbjuder:


 • Möjlighet att se del av hemmamatcherna
 • Delta i avslutningsevent för ideella
 • Goda referenser
 • Ta del av ett stort nätverk
 • Enklare förtäring i samband med matcherna
 • Vill du vara en del av detta?

  Varmt välkommen med din ansökan.
  Har du frågor? Hör av dig till Gabriel Åbom som är eventansvarig: 019-167326

  Gabriel Åbom
  Eventansvarig ÖSK Fotboll

  © ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908