E-svenskan: Jonathan Eriksson vann uttagningen i Örebro

Fredag 24 oktober var det uttagning till E-svenskan i Örebro. Jonathan Eriksson vann uttagningen och får representera ÖSK tillsammans med Christer Lipovac i slutspelet i november..

När uttagningen till E-svenskan skulle avgöras så samlades ca 60 personer för att tävla om en plats i slutspelet tillsammans med en av ÖSKs spelare.

Mohammed Saeid, Kalle Holmberg, Oscar Jansson, Ahmed Yasin, Daniel Björnquist och Christer Lipovac gjorde upp om vem som är bäst i laget på FIFA15. Förhandsfavoriten Christer Lipovac höll för trycket och kunde ta hem titeln bland spelarna. Finalen spelades mellan Oscar Jansson och Christer Lipovac. Christer hämtade upp ett 1-0 underläge och kunde tillslut besegra Oscar Jansson med 3-1.

Bland supportrarna så blev det en final mellan Rasmus Olsson och Jonathan Eriksson. Jonathan Eriksson som till vardags spelar fotboll med ÖSK U15 tog hem finalen och får nu representera ÖSK tillsammans med Christer Lipovac. Slutspelet avgörs i Sockholm första helgen i november och kommer även att direktsändas på TV.

Nedan ser du bilder från gårdagens uttagningar.

Klicka på bilden för större format.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908