VD:n vid pennan

Yes! Helt underbart och oerhört efterlängtat! Söndagseftermiddagen fick precis den avslutning som vi ÖSK: are önskade oss mest av allt när vi steg upp från sängen i morse.

Ja, jag vet vi borde vunnit även onsdagens bortamatch mot MFF efter 2-0 i paus, men låt oss nu faktiskt unna oss att njuta av en härlig 4-2 seger mot serietvåan AIK hemma på Behrn Arena!

Styrelsemötet i föreningen under tisdagskvällen konstaterade bl.a. spelklarhet för de två nyförvärven Nordmark och Sobralense, vilka bägge är redo att höja konkurrensnivån i truppen under de då resterande 12 omgångarna.

Sedan gladdes vi och ser fram emot ÖSK-dagen sista helgen i augusti, nåja detaljplaneringen återstår för medlemsutskottet och verksamheten.

Många 7-åringar som börjar ettan nu i augusti har kommit in med sina familjer under veckan, vi fortsätter likt tidigare med vår traditionsenliga och mycket uppskattade aktivitet, med utdelning av skolväskor till de nya eleverna i Örebro kommun.

Visste Ni alla att t.o.m. 2014-08-17 och de senaste tre matcherna för allsvenskans 16 lag, ligger vi i topp tillsammans med Falkenbergs FF på 6 poäng och 7-5 i målskillnad – visst känns det som vi är på G!

Gör som vi på ÖSK Fotboll – fokusera på det som ger positiv energi…

Jan Karlsson, vd ÖSK Fotboll

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908