ÖSK söker VD som vill vinna SM-guld!

Örebro SK Fotboll grundades 1908 och är en av Sveriges äldsta fotbollsklubbar. Med 46 allsvenska säsonger, en 11:e plats i den allsvenska maratontabellen och flera allsvenska medaljer tillhör vi eliten inom svensk fotboll. Nu tar vi nästa steg. Tillsammans med dig vill vi skapa en så stark ekonomisk tillväxt att vi varje år aspirerar på en allsvensk topplacering och Europaspel.

ÖSK och fotbollen verkar inom upplevelseindustrin. Även om det inte är ett krav, ser vi det som en fördel om du har erfarenhet från den. Du måste också ha en stark vilja och förmåga att skapa affärer samt kunskap om hur man utvecklar ett varumärke som väcker intresse och engagemang hos partners, medlemmar, supportrar, publik och media.

Läs mer på www.oskfotboll.se/vd.

Vår VD och klubbchef är en av ÖSKs absolut viktigaste tjänster. Vi vet att intresset för tjänsten är stort, något som gör oss både glada och stolta. Eftersom det är av största vikt att resultatet blir så bra som möjligt väljer vi att nu när sommaren börjar gå mot sitt slut och många åter börjar komma igång efter semesterledigheter och annat trevligt starta rekryteringsarbetet. Vi går ut brett och sprider ovanstående annons i lokalpressen, Dagens Industri och via vår hemsida.

Efter att ha utvärderat ett antal alternativ har vi valt att ta hjälp av rekryteringskonsult Cecilia Duberg, Duberg & Sandström AB i arbetet. Cecilia Duberg är leg. psykolog och organisationskonsult, specialiserad i prestationspsykologi och ledarskap. Hennes verksamhet Lionmind går under bolaget Duberg & Sandström AB och har specialiserat sig på att utföra rekryteringar, elitcoaching och utbildningar inom högoktaniga sammanhang där idrottare, artister, entreprenörer och chefer på elitnivå stöttas till optimal hälsa och prestation. Testning och personbedömning är ett viktigt verktyg i hennes arbete och vid chefsrekrytering är reliabla och evidensbaserade testningar i kombination med kraftfulla organisationsmål bärande. 

Sista ansökningsdatum är 24/8 och vi siktar på att vara klara med rekryteringen under september månad.

För mer information:
Rekryteringskonsult Cecilia Duberg, 0738-44 33 77, cecilia@lionmind.se
Ordförande i ÖSK Elitfotboll AB Björn Åqvist, 070-630 74 11, bjorn.aqvist@aqv.se.För styrelsen i ÖSK Elitfotboll
Björn Åqvist, ordförande

© Örebro sportklubb Stolthet, hjärta och passion sedan 1908