ÖSK Fotboll söker nu två drivna företagssäljare

ÖSK Elitfotboll AB bildades 1 januari 2006 och erhöll Svenska Fotbollsförbundets godkännande 20 januari 2006. ÖSK Elitfotboll har en ny ändamålsenlig organisation som anpassats såväl som affärsmässigt till dagens krav på en modern elitidrottsverksamhet. Inom ÖSK Elitfotboll AB organiseras verksamheten i tre enheter: Sport, Marknad och Administration.

Tjänsten Din roll är att bygga långsiktiga kundrelationer med företagskunder i alla branscher och storlekar i Örebro län. Du driver hela säljcykeln, allt från prospektering, mötesbokning till förhandlingar och avslut.

Vem är du? Du som söker ska ha flera års erfarenhet av företagsförsäljning. Du ska brinna för försäljning och för att skapa och underhålla kundrelationer, kanske har du idag ett nätverk att bygga på!

Som person är du ambitiös och målinriktad och drivs av att leverera resultat samt att utveckla kundrelationerna. Du är också van att arbeta med ett högt tempo! Förutom ditt egna driv är det viktigt att du fungerar bra även i grupp. Du ska ha goda kunskaper i svenska, tal och skrift samt har god datavana.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete i ett spännande företag!

Tjänsten kommer att tillsättas september/oktober 2014.

I denna rekrytering samarbetar vi med Personalpoolen Mellansverige AB.
Kontaktperson, Agnetha Paulsson Personalpoolen Mellansverige AB, Telefon: 019-12 60 74.
Du registrerar dig på
www.personalpoolen.se/jobb
Din ansökan med personligt brev och CV vill vi ha senast den 15 augusti 2014.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908