Supporterinformation: Kalmar borta

Matcherna duggar tätt och på måndag är det dags för ny bortamatch mot Brommapojkarna. Stöd ÖSK på plats, åk till Stockholm på måndag!

Arena / bortasektion
Kalmars arena Guldfågeln Arena har en maxkapacitet på ca 12.200 åskådare. Bortasektionen ligger på ena kortsidan och heter sektion L, se arenaöversikt. Grindarna öppnar 14:00.

Kalmar FF ber oss notera att staketet längst fram på bortasektionen inte är en banderollyta och att vi alltså inte ska hänga banderoller där. Vidare är klistermärken och "rånarluvor" förbjudna inne på Guldfågeln Arena. Om dessa påträffas i visitationen, så får man därför välja mellan att lämna dem ifrån sig till närvarande personal, eller stanna på utsidan.

Biljetter
För att få fart i spärrarna och underlätta för er själva, rekommenderar vi som vanligt förköp av biljetter. Priser (inkl serviceavgift):
Vuxen: 180 kr.
Ungdom (5 – t.o.m. 17): 90 kr.

Under matchdag kommer biljetter att säljas även i biljettkassa i anslutning till bortaentrén, men räkna i så fall med att få köa två gånger - till biljettlucka och till grindarna. Biljettkassan öppnar en timma före avspark, kl 14:00. Såväl kort- som kontantbetalning accepteras, men notera att en avgift tillkommer vid biljettköp på arenan.

Bortaårskortsinnehavare visar sina kort för personalen i spärrarna.

Kiosker / service
Kioskerna har normalt utbud och både kort- och kontantbetalning accepteras.

Pubsamling
Tyvärr har det varit svårt att hitta ett större ställe som kan rekommenderas som samlingspunkt, trots att den lokala polisen var mycket hjälpsamma. O’Learys är tyvärr abonnerad och därmed upptagen, i övrigt är det mesta stängt eftersom det är en tidig söndagsmatch och dessutom påskdag. Sannolikt är mindre restauranger och pizzerior öppna; sök gärna via eniro.

Med tanke på att det ska bli fint väder låter polisen hälsa att det är tillåtet att inta medhavd förtäring på gräsområdet utanför Guldfågeln Arena, då inget alkoholförbud råder där. Notera att det finns en Maxrestaurang i anslutning till arenan; man skulle alltså kunna tänka sig en samling i stil med tidigare parksamlingar, om vädret tillåter. Sköt det snyggt bara.

Övrigt
Änglarnas buss går direkt till arenan. Så länge Änglarnas resor fortfarande ligger uppe för försäljning i deras webshop, så finns resor kvar (anmälningsmöjligheten stängs när bussarna är fulla). Ni som reser med SÄ kan även notera att de infört en resetelefon – har ni frågor eller särskilda ärenden under matchdagen, så når ni reseansvarig på tel 072-920 23 86.

SLO Anders Almgren är på plats och nås på 031-703 73 37.


© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908