VD:n vid pennan

Kort arbetsvecka avlöstes av lång påskledighet.
Både välbehövligt och trevligt när nu äntligen vädret bjöd till från sin allra bästa sida.

Innan dess stod redan i måndags två styrelsemöten på agendan. Ett för Örebroläktaren AB, där både årsstämma och styrelsemöte genomfördes och ett för ÖSK Elitfotboll AB, det första sedan årsstämman hölls i mitten av mars.
På agendan på det sistnämnda mötet stod givetvis sedvanlig uppföljning av status och utveckling inom ekonomi, sport med mera. Styrelse och verksamhetsledning kunde dessutom gemensamt konstatera och glädjas åt en mycket tillfredställande start på vår allsvenska säsong, även om det hittills endast är just en start. Poängen är att det är viktigt att vi stannar upp tillsammans och faktiskt tar oss tid att glädjas. Dels för att vi som ledning och styrelse både individuellt och som grupp behöver den energikick som tillfredsställelsen ger för anta kommande utmaningar i vår utveckling och dels för att vi också ytterst ansvarar för att engagerat förmedla o sprida glädjen i vår omgivning.

Några enskilda mindre möten med skiftande innehåll avlöste sedan varandra innan veckans hemmamatch mot svenska mästarna MFF gick av stapeln under onsdagskvällen. Härligt att vi trots annalkande påskhelg fick se dryga 8 tusen njuta av spännande och jämn kamp på Behrn Arena. Synd att vår svit av 19 förlustfria seriematcher i rad nu bröts, men vi kan konstatera att det krävdes det absolut bästa nationella motståndet för att göra det.

Påsken bjöd på god mat, några rundor golf, förlust i badminton och skön avkoppling med familj o vänner. 
Vi ser nu med spänning fram emot nästa veckas två viktiga möten, dels mot mot BP borta och dels mot Åtvidaberg hemma.
Kom tillsammans med dina vänner, familj o släkt - njut av svensk fotboll där den är som bäst, på fredag kväll. På plats på riktigt, på Behrn arena!

Jan Karlsson, vd ÖSK Fotboll

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908