Supporterinformation: BP borta

Matcherna duggar tätt och på måndag är det dags för ny bortamatch mot Brommapojkarna. Stöd ÖSK på plats, åk till Stockholm på måndag!

Bussresa med Kubanerna:
Kubanerna ordnar givetvis resa till Grimsta. Som vanligt bokar man plats till resan på kubanerna.se. Bussarna avgår 14.30 och går direkt till matchen och.
Pris: 150:-

Biljetter till matchen

Som alltid rekommenderar vi förköp av biljetter, se länk.
Priser (inkl serviceavgift):
Vuxen: 100 kr.
Ungdom (13 – 18, pensionär): 60 kr.

Under matchdag kommer biljetter att säljas mot kontant betalning vid bortaentrén. Vill man betala med kort så är man hänvisad till biljettkassan på långsidan. Denna öppnar en timma före avspark, kl 16:30. Notera att en extra avgift tillkommer vid biljettköp på arenan. Bortaårskortsinnehavare visar sina kort för personalen i spärrarna.

Arena / bortsasektion
BP spelar sina hemmamatcher på Grimsta IP. Arenan ligger i västra Stockholm, på adress Gulddragargränd 60, 16258 Vällingby. För vägbeskrivning, klicka här. Parkeringsmöjligheter finns i anslutning till arenan, men notera att det kan vara en del köer då vägen upp till arenan är smal. BP:s hemsida ger rådet att åka kollektivt.

Bortasektionen har flyttats sedan sist ÖSK spelade på Grimsta. Grindarna öppnar 16:30 och vi går in genom entré 3, se arenaöversikt här. Räcket framför vår sektion är inte banderollyta, istället uppmanas vi hänga banderoller från de fallräcken som finns uppe på sektionen.

Kiosker / service

Kioskerna har normalt utbud. Endast kontantbetalning accepteras.

Brommapojkarna – Örebro SK

Måndag 21 april klockan 17.30
Grimsta IP

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908