VD:n vid pennan

Det blev en mycket händelserik vecka – med tråkig eftersmak. Avslutningen, glädjen över 2-1 vinsten i Halmstad i vår premiärmatch blandades med sorg med anledning av de tragiska händelserna i Helsingborg under samma dag.

Oerhört tråkigt för fotbollen och vår start av årets Allsvenska. Vi inom ÖSK Fotboll beklagar djupt det inträffade och våra tankar går självklart till offrets anhöriga i denna stund.

Årets upptaktsträff för Allsvenskan i Malmö i måndags blev inte vad vi hoppats på. Den balans det bör vara när det gäller att återge alla lag i årets serie och uppmärksamma lagen med hyfsad likartad tid blev istället en väldigt snedvriden fokusering på ett fåtal lag. Nåväl, vi tar med oss detta i bagaget och väljer att titta framåt för att med övriga inom SEF påverka träffen till det bättre i framtiden.

Det blev en lyckad Kick-off för våra partners på Club 700 under onsdagskvällen där 300-talet gäster bl.a. fick se spelare och ledare intervjuas. Det var glädje och skratt varvat med mycket god mat, underhållning och härlig samvaro. Engagamanget är högt bland våra partners och känslan stark att de känner sig högst delaktiga till att vi är tillbaka och kan se fram emot årets upplaga av Allsvenskan.

I fredags var vår nya huvudpartner Feldt´s Fisk och Skaldjur på plats för undertecknande av avtal. Självklart extra kul när företag utanför regionen förstår möjligheterna med Örebro och ÖSK Fotboll som attraktiv marknadsplattform. Vi ser fram emot ett framgångsrikt samarbete tillsammans.

Jan Karlsson, vd ÖSK Fotboll

© Örebro sportklubb Stolthet, hjärta och passion sedan 1908