Feldt´s Fisk i Smögen - ny huvudpartner till ÖSK Fotboll

Förstora bilden

För att öppna upp dörrarna i en utveckling av Feldt´s Fisk & Skaldjurs kommersiella affär där man tidigare fokuserat på restaurang och storköksmarknaden vill man nu gå vidare även inom den svenska detaljhandeln. Örebro som region och ÖSK Fotboll som gemensam marknadsplattform utgör en bra grund för en fortsatt utveckling.

– För oss var det naturligt att välja Örebroregionen och ÖSK som varumärke säger Martin Feldt Vd Feldt´s Fisk & Skaldjur AB, efter det att avtalet undertecknats under dagen. Feldt´s centrala logistiknav ligger i Lidköping, Örebroregionen når vi därför effektivt varje dag, extra betydelsefullt när det gäller färsk fisk. När vi dessutom ser att merparten av våra tilltänkta kunder redan är partners till ÖSK skapar det ytterligare positiva synergier.

– Vi är mycket glada över detta partnerskap som bygger på en kommersiell affär i botten, där all parter är vinnare. Vi tycker dessutom det är speciellt kul att ett företag på västkusten ser oss och Örebro som den naturliga plattformen för att utveckla och synliggöra sina affärer, säger Jan Karlsson, Vd ÖSK Elitfotboll AB.


ÖSK Fotboll

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908