Supporterinfo: Bortapremiären i Halmstad

Förstora bilden

Det är många Örebroare som åker till västkusten på söndag för den allsvenska premiären mot Halmstad. Här följer praktisk information inför matchen.

Biljetter:
Vi rekommenderar förköp till söndagens match. Dels för att det ska gå smidigt vid insläppen, men framför allt för att det är mycket billigare. 100:- i förköp, 180:- om du köper på plats.

Biljetter köps på hbk.ebiljett.nu och du kan då skriva ut biljetten hemma eller skaffa en mobilbiljett.

Bortasektionen
Bortasektionen finns på norra kortsidan. Sektionen är utan tak och öppnar 90 minuter före match. När man kommer till huvudentrén på Örjans vall ska man följa Nissan norrut tills man passerat huvudläktaren. Där finns vägvisning in till bortasektion.

Entrépriser:
Vuxen
Förköp: 100:- / På plats: 180:-

Pensionär/student:

Förköp: 80:- / På plats: 120:-

Ungdom 13-18 år

Förköp: 60:- / På plats: 80:-
På arenan kommer det att finnas två kassor öppna och det finns kortdragare i en av dessa.

Supporterkortet

De som har löst supporterkort ställer sig i kassan, visar upp sitt kort och får en biljett.

Kiosk
På bortasektionen finns en kiosk som är bemannad under hela matchen. Denna kiosk är försedd med en kortdragare. Sortimentet består av folköl, korv med bröd, samt traditionellt kioskutbud med Ahlgrens Bilar, Kexchoklad etc.

Sittplatsbiljetter
De som önskar köpa sittplats rekommenderas att köpa biljetter på sektion G. Det är den sittplatssektion under tak som ligger närmast bortasektion.

Bilparkering för resande supportrar
Vi rekommenderar parkeringsmöjligheterna vid Folkparken som ligger på andra sidan Nissan. Det tar ca 7-8 minuter att gå till Örjans vall. Det finns även parkeringshus inne i city med en promenadtid på ca 15 minuter.

Bussresa till matchen:
Supporterföreningen Kubanerna arrangerar bussar till matchen och det finns fortfarande platser kvar. Resan kostar 200:- och det finns två avgångar, pubbuss eller direktbuss. All information om resan hittar ni på www.kubanerna.se. Vid eventuella frågor: resor@kubanerna.se eller Konrad Sööder: 076-894 62 32

Uppladdning i Ölfiket i Halmstad:
Kubanerna har abonnerat Ölfiket i Halmstad. Om du tar bil eller tåg från annan del i landet är du välkommen att ladda upp med ÖSK-supportrar här. Ölfiket ligger på Brogatan 38c.
http://www.olfiket.se

Information och frågor:

Kontakta SLO Erik Wärlegård på erik.warlegard@oskfotboll.se eller 019 - 16 73 17. Detaljfrågor om Kubanernas bussresa tas med Konrad Sööder, 076 - 894 62 32.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908