VD:n vid pennan

Veckan startade lite segt då sömnen mellan söndagen och måndagen rubbades av sen hemkomst från vår partnerresa till Paris.

Efter en hel del förberedelser inför vår årliga upptaktsträff för partners som vi har på torsdag på Club 700, kändes det skönt att koncentrera sig på trevliga och givande kundmöten i Örebro.

Försäljningen av både privata säsongsabonnemang som partnersengagemang följer vår plan och det känns så klart skönt att stommen i våra intäkter kan säkras upp innan Allsvenskan rullar igång nästa söndag.

Ni har säkerligen redan bekantat er med årets marknadsföringsmanér, ”Vi är Svartvitt”. Det känns helträtt och är en träffsäker uppföljning på förra årets ”Tillsammans, tillbaka”. Nu är vi alla svartvitt – du, jag och alla andra som håller på värt kära ÖSK – Vi är alla, svartvitt tillsammans.

Jag åkte upp till Stockholm för SEF:s årliga årsmöte samt medlemsmöte under helgen. Mötena följdes upp av en gemensam trevlig kvällsaktivitet på Casino Cosmopol under fredagskvällen. Jag hade egentligen tänkt stanna kvar på SvFF:s årsmöte med anslutande traditionsenliga kamratmåltid lördag kväll, men valde att åka hem lördag förmiddag för lite vila och hemmapyssel.

Söndag lunch hade vi en mycket trevlig och uppskattad kickoff för våra medlemmar, där Axén, Peo och Robert Åhman Persson gästade, innan vår match mot Vålerengen. Frågorna var lika många och entusiasmen är hög inför nästa veckas allsvenska premiär.

Matchen, ja efter en bra första halvlek kom vi fel in i den andra och fick en tidig onödig straff emot oss. 1-2 i genrepet känns inte i sig så oroligt, dock får vi hoppas att Crespos skada inte var så alvarlig som det såg ut. Magnetröntgen väntar under början av veckan, innan dess finns det ingen anledning att bekymra oss i onödan.

För övrigt var det bra att vi fick ok från UEFA att flytta vår premiärmatch mot Mjällby AIF till tisdagen 8/4. Det hade varit olyckligt att spela vår match samtidigt med ÖHK:s sista kvalmatch. Nu får Örebroarna istället njuta av två spännande idrottsevent, två dagar i rad. Samla familjen och njut av elitidrott när den är som bäst, på plats på riktigt på Behrn Arenorna.

Jan Karlsson, vd ÖSK Fotboll

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908