VD:n vid pennan

Förstora bilden

Under veckan som förflutit har vi erhållit redovisning av vår medarbetarundersökning som vi gjort tillsammans med företaget Lindström & Schagerström.

En mycket nyttig övning som summerats upp i ett förslag till handlingsplan för hur vi som ledare och medarbetare med än större träffsäkerhet skall bli framgångsrika tillsammans och som individer.

På vår Team ÖSK lunch under tisdagen presenterade vi vår nya säljare Joseph Lewis, som börjar nu på måndag.

Han genomgick bland ett åttiotal andra sökande en hård rekryteringsprocess under hösten och blev till slut utvald. Självklart önskar vi alla honom lycka till med sin nya tjänst som allsvensk säljare i ett underbart team.

Alexander Axén var med på lunchen och informerade om nuläget och om det tidigare matchlägret vi hade i Portugal. Dessutom gavs möjligheten att ställa frågor vilket självklart utnyttjades av femtiotalet engagerade partners på plats.

Vi hade styrelsemöte i mitten av veckan. Framförallt gick vi igenom årsbokslutet för bolaget och för moderföreningen/koncernen tillsammans med revisorn. Men givetvis lades även energi på nuläge/framtid, ekonomiskt som sportsligt.

Vi var representerade med ett tiotal på Örebrogalan, hälften spelare och hälften ledare. Inget pris eller nomineringar för oss 2013, men vi kunde glädjas tillsammans med övriga åt kollegan ÖHK:s pris i kategorin ”Årets Guldvinge”.

Veckan avrundades med den något försenade och tidmässigt komprimerade träningsmatchen mot Falkenbergs FF.

0-2 speglar inte matchbilden, men bättre att nederlagen och erfarenheterna av dessa sker i träningsmatcherna, även om vi självklart alltid vill vinna.

Jan Karlsson, vd ÖSK Fotboll

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908