Information om dina abonnemang

Intresset för säsongsabonnemang inför Allsvenskan 2014 är stort. Här kommer information för dig som betalt men ännu inte hämtat ut eller fått dina kort hemskickade.

Försäljningen av säsongsabonnemang för privatpersoner har gått väldigt bra så här långt, 66 % av helårsbudget för 2014 är redan inbetald.

För dig som har betalt dina abonnemang under november eller december via webbiljett.se skickas brev med dina kort idag. Har du betalt i januari så kommer dina abonnemang inom kort.

Har du valt att betala via bankgiro eller kontant till Örebrokompaniet så finns dina kort att hämta ut på ÖSK Fotbolls kontor, Rudbecksgatan 52G, Västra läktaren, Behrn Arena.

Har du ännu inte skaffat säsongsabonnemang så gör du det enklast via webbiljett.se. Du är självklart välkommen in till oss på kontoret också.

Läs mer om säsongsabonnemang till Allsvenskan 2014.

Lördagen den 25 januari spelar ÖSKsin första träningsmatch för året då IK Brage gästar Behrn Arena. Entrén till träningsmatcherna ligger på 50 kr. Medlemmar i ÖSK Fotboll har som vanligt fri entré vid ÖSKs träningsmatcher på Berhn Arena. Läs mer om hur du blir medlem.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908