Samuel Mensah klar för ÖSK Fotboll

ÖSK Fotboll kan idag presentera sitt andra nyförvärv inför Allsvenskan 2014. Samuel Mensah, 24 kommer närmast från spel med Östersunds FK, har idag skrivit på för två år med ÖSK Fotboll.

Samuel Mensah är 24 år och beskrivs som en snabb och teknisk allround-spelare som kan spela på flera olika positioner. Samuel har tillhört Östersunds FK sedan 2011 och spelade under 2013 27 av 30 matcher.

Samuel Mensah, född i Ghana, fick priset som Årets seniorspelare 2013 under Jämtland/Härjedalens fotbollsförbunds fotbollsgala i veckan.

– Det känns väldigt bra att komma hit till ÖSK. Jag är redo för nästa utmaning och ser fram emot att börja träna med laget. Jag vill också tacka Östersund och supportrarna för den tid som varit, säger Samuel Mensah.

– Samuel är en spelare med bra karaktär och personlighet. Han har en vilja att nå nästa nivå, att ta nästa steg. Vi har självklart valt honom för hans kvalitéer men han har också valt oss för att han ser att han kommer till en miljö med de bästa förutsättningarna för att själv ta ytterligare kliv i sin utveckling som fotbollsspelare, säger Per-Ola Ljung.


Fakta
Samuel Mensah
Position: försvarare/mittfältare
Född: 1989
Längd: 175 cm
Vikt: 74 kg

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908