VD:n vid pennan

Vilken härlig vecka! Responsen och uppmärksamheten sen vi säkrade det Allsvenska kontraktet i förra veckan har varit enorm. Blommorna, telegrammen och övriga försändelser har i strid ström anlänt till kontoret. Tack alla! Vi är så glada och tacksamma att få dela denna glädje tillsammans med Er.

Onsdagen var full av aktiviteter, dels offentliga träffar på rådhuset och slottet, men även en trevlig medlemsträff på 4e våningen. Där prisades årets spelare, årets målskytt och årets mål. Vi avslutade kvällen därefter med en intern ”familjär” middag, där personal och styrelse tillsammans med respektive fick möjlighet att gemensamt njuta och smälta vår gemensamma glädje efter uppnått mål för året. Spelarna och ledarna runt laget tar nu en välförtjänt semester.

Ordförande i RF (Riksidrottförbundet) Karin Mattson gästade ÖSK ungdom via ett lunchmöte arrangerat av Folkpartiet i veckan. Idrottsrörelsens utmaningar för framtiden stod i fokus.

Styrelsemötet under torsdagskvällen summerade dels den gångna säsongen i stort, vi blickade framåt och diskuterade budgeten och förutsättningarna för kommande år. Dessutom gick vi igenom nuläget för den kommande separationen av Örebro Spelarinvest AB som ägare till ÖSK Elitfotboll AB.

En hel del kundbesök varvat med bokningar av detsamma gav önskvärt resultat under veckan - ja t.o.m. överträffade våra högt ställda förväntningar.

Jag var nog inte ensam om att se den sista spännande kvalmatchen till Allsvenskan mellan Halmstad BK och GIF Sundsvall under söndags eftermiddagen.

Vi gratulerar Halmstad till vinsten samtidigt som vi skänker en tanke av sympati med vår tidigare kollega i Superettan – Ni var ju så nära att följa med oss upp.

Marginalerna inom elitidrotten är ibland oerhört små, vi är självklart mycket tacksamma att vi själva kunde avgöra av egen kraft och avancera till Allsvenskan utan kval.

Ett tips, passa på och köp våra hett eftertraktade T-shirt via länken www.oskfotboll.se/kollektionen - vi som gjorde det!

Och ladda upp i startblocken för den perfekta julklappen – ditt och dina vänners säsongsabonnemang för 2014 års Allsvenskan säsong – tillsammans framåt med ÖSK Fotboll!Jan Karlsson, vd ÖSK Fotboll

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908