Yasin, Hasani och Jansson vinnare på säsongsavslutningen

Igår, onsdag, hade ÖSK Fotboll sin säsongsavslutning på Restaurang 4e våningen. Kvällen var fylld av prisutdelningar, musik, god mat och intervjuer med både ledare och spelare.

ÖSK Fotbolls säsongsavslutning arrangerades i år på Restaurang 4e våningen där restaurangen var abonnerad till endast ÖSK:s medlemmar, spelare och tränare. Priserna Årets Mål, Årets Målskytt och Årets Spelare delades ut.
 
Ahmed Yasin vann omröstningen för Årets Mål på ÖSK:s hemsida. Oscar Jansson blev framröstad som Årets Spelare av fansen och ÖSK:s spelartrupp. Spelartruppens och fansens röster vägde exakt lika tungt. Det resulterade i ett jämnt slutresultat, men med Oscar Jansson som totalsegrare!
Årets Målskytt blev Shpetim Hasani med sina 12 mål under säsongen.

Kvällen bjöd också på både lättsamma samtal och intervjuer med spelare så som Magnus Wikström och tränare Per-Ola Ljung. Oscar Jansson tog över en stund i "Oscars hörna" där han ställde Mohammed Saeid, Tommy Stålnacke och Magnus Wikström mot väggen.

Det var en positiv stämning under hela kvällen och det var många som ville hylla hjältarna som gjort avancemanget till Allsvenskan möjligt.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908