VD:n vid pennan

Vilken underbar ”final” av veckan – en fantastisk fotbollsfest på Behrn Arena!

Ja, ursäkta att jag inte påbörjar återgivningen av veckan i kronologisk ordning, men 6-1 inför 5600 personer en eftermiddag i sen oktober ger en rejäl kick för oss alla inom ÖSK och alla som står oss nära. Vi lyckades inte bara vinna matchen med tennissiffror. Utan vi visade också våra konkurrenter inför serieupplösningen på lördag att vi åker upp för att gemensamt med våra supportrar och vänner vinna Allsvenskt kontrakt tillsammans.

Spelare och ledare – en stor eloge till er alla, Ni visade mod, beslutsamhet och härlig effektivitet.
Vilket senare kunde uttryckas i ärlig individuell och gemensam glädje – ljuvligt!
(notera att vi blev obesegrade hemma i årets serie med 12 vinster, 3 oavgjorda och övertygande 33-7 i målskillnad, vi får gå tillbaka ända till 1984 för att hitta senaste gången vi gick igenom en serie utan hemmaförlust)

Med detta härligt underbara i färskt minne, konstateras följande av resterande vecka i kronologisk ordning:


 • Bortamatch mot ÖIS i måndags kväll utan tillräckligt sting i andra halvlek för att vinna (oavgjort 1-1).
 • Genomförandet av en extra årsstämma i föreningen under tisdagskvällen med en enda punkt på agendan. Godkännandet av en separering av Örebro Spelarinvest AB som ägare i ÖSK Elitfotboll AB och godkännande av förslag till samarbetsavtal, vilket också blev resultatet av en enig årsstämma.
 • Trevlig lunchträff under onsdagen med våra största partners, på Örebros nya och enda Saluhall. Härlig öppen och levande atmosfär där Alexander Axén omtalade ÖIS matchen men framförallt blickade framåt mot sista hemmamatchen mot sitt forna lag som huvudtränare, GAIS.
 • Ett nedborrande i analyser för framtida ekonomiska antagandanden i en budget inför 2014 samtidigt som vi släppte vår första publika kvartalsinformation (om vi bortser från smakprovet vi lämnade sista juli).
 • Ett antal nybokade kundbesök inför nästa vecka, spännande, nu rullar vår kundbearbetning av partners för 2014 igång på allvar.
 • Ett finslipande av nästa års produktinnehåll för vår kära publik på Behrn Arena.
 • Ett trevligt och överträffande besked från Svenska Spel angående projektet Svea, där spelkunderna till Svenska spel själva avgjort vilka föreningar de vill stötta lite extra via sitt spelkort.
 • Och sist men inte minst – se info om bortamatchresan till Ljungskile här på hemsidan, boka in dig och dina vänner.
 • Följ med när vi tillsammans ger allt för Allsvenskt kontrakt inför 2014 i den sista seriematchen för året.
  Tillsammans tillbaka

  Jan Karlsson, vd ÖSK Fotboll

  © Örebro sportklubb Stolthet, hjärta och passion sedan 1908