Supporterinformation: Fullt stöd mot BOIS

ÖSK spelar en av säsongens viktigaste matcher på måndag. Kubanerna gick ut med ett upprop tidigare i veckan: Fullt stöd mot Landskrona på måndag är det som gäller.

Så här skriver Kubanerna:
Det återstår i dagsläget fyra omgångar i årets superetta. Förutsättningarna är mycket enkla. Efter säsongen SKA ÖSK ha fler poäng än båda, eller någon av antagonisterna Sundsvall och Falkenberg. I nästa omgång möter dessa lag varandra. Det innebär att ÖSK, vid hemmaseger mot Landskrona, har ett gyllene läge att rycka från Sundsvall/ta in på Falkenberg i tabellen. Det är vår uppgift att se till så att det blir fallet!

Med handen på hjärtat så har spelet på planen och stödet från läktarhåll varit sådär den senaste tiden. Vi ska se till att påverka det som vi kan. Vi blickar framåt! I hemmamatchen mot Landskrona på måndag är det urladdning som gäller från Västra Stå. Vi ska gemensamt skapa riktigt bra stämning och bära fram spelarna till en mycket viktig hemmaseger och en fot i Allsvenskan säsongen 2014.

När klockan slår 16:00 samlas vi på Satin och laddar upp. Vi pratar gamla ÖSK-minnen och diskuterar den framtid som klubben står inför. Alla ÖSK:are är varmt välkomna att delta på uppladdningen! Vi ser sedan till att befinna oss på Västra Stå i god tid före avspark för att ge spelarna ett riktigt bra stöd samt för att visa att de som tvivlar på att ÖSK hör hemma i Allsvenskan säsongen 2014 har fel.

Det är nu det händer, vi ska bli legender!
#tillsammanstillbaka

© Örebro sportklubb Stolthet, hjärta och passion sedan 1908