VD:n vid pennan

Ett trevligt lunchmöte genomfördes med våra Team ÖSK partners i tisdags på Olearys. Per-Ola visade på förutsättningar och förväntningar inför kvällens match mot Östersund och omtalade allmänt hur truppens form är inför seriens avslutande matcher.

O'Learys var också utgångsplatsen för en fullbokad tjejaktivitet som anordnades innan matchen mot Brage. Mat och goodiebags stod för ”uppvärmningen”. Ett ytterligare antal tjejer anslöt till gruppen vid arenan och tillsammans gav de härlig energi på Östra läktaren.

Trots denna och övrig viktigt energi på arenan, gick vi bet på en viktig 3 poängare efter oavgjort 1-1. Frustrerande självklart för både oss och all engagerad omgivning. Men vi måste se framåt, givetvis reflektera över insatserna, men framförallt koncentrera oss på det vi kan påverka de fem återstående ännu inte spelade matcherna. Samtidigt kan vi glädjas över att vårt utgångsläge är att vi har allt i egna händer med allsvensk plats i tabellen efter en komplett 25:e omgång.

Styrelsemötet kvällen efter match koncentrerades på summering av det ekonomiska som sportsliga nuläget. Vi inledde budgetdiskussioner för 2014 och vidare stukturförändringar inom bolaget med anledning av det förslag som spikades på extra årsmötet på Örebro Spelarinvest veckan innan (separering av ägarskapet i ÖSK Elitfotboll AB, vilket möjligör/förenklar framtida investeringar i spelare).

Fredagen och arbetsveckan avslutades med två lika givande som olika kundmöten; deltagande och vinst i Strateg Open (Yes!) och avkopplande nöje på Hjalmarpremiären på Nya Parkteatern tillsammans med sambon.

Ikväll håller vi tummarna för grabbarna på plan, bortamöte mot Östersund väntar, självklart tar jag tåget upp…

Jan Karlsson, vd ÖSK Fotboll

© Örebro sportklubb Stolthet, hjärta och passion sedan 1908