VD:n vid pennan

Vilken underbart omväxlande vecka. En inspirerande måndagsförmiddag med ett uppföljningsmöte i ”toleransfrågor bland våra ungdomar” tillsammans med kommunen. Växlade sedan över till sopplunch med riksdagsledamoten Johan Persson (FP) samt länspolisen i aktuella poliskostnadsfrågor.

Under tisdagen fattade äntligen regeringen beslut att från och med 2014 slopa poliskostnaderna för evenemang arrangerade av aktiebolag både inom idrott- som kultursektorn. Härligt att all den energi som lagts ned under flera år gav positivt gensvar till slut.

Ett mycket uppskattat arrangemang tillsammans med våra spelare, ”veckans match inom Svensk elitfotboll” drog många till stortorget under solig onsdagskväll. Många aktiviteter framförallt för barn och ungdomar lockade till skratt och glädje. Nåväl, vi vuxna fick också prova på, även fast vi var mer koncentrerade på att pröva de olika läckra maträtter som serverades i de olika stånden. Arrangemanget fortsatte även under torsdagen som föraktiviteter vid arenan till vårt möte i serien mot Assyriska FF. Själva matchen slutade som ni vet 2-1 och gav oss viktiga 3 poäng i toppstriden om allsvenskat kontrakt för 2014. En allt annat än bra matchutveckling efter vårt 1-0 mål strax efter paus gjorde spänningen nästan outhärdlig från läktarplats fram till dess domaren äntligen blåste av matchen i 95:e minuten.

Budgetarbetet inför 2014 har påbörjats under veckan likväl som utvecklingsarbetet för vår varumärkesutveckling 2014 och framåt. Att allsvenskt avancemang understödjer dessa processer är självklart, något vi alla tror och agerar efter under hösten.

Tre hemmamatcher och fyra bortamatcher återstår av säsongen 2013. Alla ÖSK-vänners engagemang på läktarplats och i övrigt kommer vara av yppersta vikt.

Vi önskar att alla Ni som läser detta tar med er familj, vänner och bekanta, ja varför inte hela släkten till återstående matcher – tillsammans med Er alla tillbaka!

Jan Karlsson, vd ÖSK Fotboll

© Örebro sportklubb Stolthet, hjärta och passion sedan 1908