Veckans match - Två härliga fotbollsdagar för hela familjen!

Ta pulsen på ÖSK-spelarna inför den heta avslutningen i Superettan. Onsdag 11 september mellan 17-20 har ÖSK ett stort event på Stortorgeti Örebro. Autografskrivning, intervjuer, speedshooting m.m. Vi ses på Stortorget på onsdag! Tillsammanstillbaka !

Den 11 september träffas vi på Stortorget i Örebro mellan 17.00-20.00. A-lagstruppen är på plats och du har möjligheten att samla autografer och få en lagbild eller tröja signerad. Dessutom kan du utmana dina favoritspelare i olika aktiviteter som våra samarbetspartners arrangerar. Den 12 september då ÖSK tar emot Assyriska träffas vi igen klockan 17.00, utanför Behrn Arena för att ladda upp inför matchen.


 • Stortorget 11 september 17.00-20.00
 • Behrn Arena 12 september 17.00-19.00
 • Veckans Match är en nationell turné som besöker samtliga klubbar i Allsvenskan och Superettan. Under två dagar besöker turnén aktuellt lag och stad för att tillsammans med A-lagsspelare och inbjudna gäster umgås och utföra uppdrag och aktiviteter tillsammans med sina fans – dig.

  Initiativet, som är taget av SEF (Svensk Elitfotboll), har till uppgift att ge Sveriges elitklubbar möjligheten att möta sin publik på ett inspirerande, engagerande och underhållande sätt.

  Uppblåsbar fotbollsturnering 
  I vår upplåsbara fotbollsplan möter 8 st. lag i åldern 10år varandra i en miniturnering. Här kan du heja fram dina vänner och själv prova på att spela efter avslutad turnering.

  Speed shooting
  Svenska Spel låter dig anta två utmaningar – Satsa allt i ”Dagens hårdaste skott” eller skjuta så lika som möjligt på tre skottförsök. Vinnarna i utmaningarna får biljetter till matchen dagen efter.

  Dela en Coke
  Hos Coca-Cola delar du en Coke med dina vänner, familj eller varför inte en helt ny person?! Du skapa din egna unika burk med ditt eller någon annans namn och njuter medan du tittar på fotbollsaktiviteterna. På vissa stopp finns det även möjlighet att tävla i minitandemrace och vinna fina priser från Coca-Cola.

  Fyll på med energi
  Under en intensiv dag med mycket aktivitet finns det risk att energin försvinner något. Hos City Gross rullande butik kan du köpa korv och annat grillat plus tillbehör som snabbt ger dig orken tillbaka. Det finns även möjlighet att köpa med sig hem till kvällens grillning.

  Utmana A-lagsspelarna på Fussball
  Tillsammans med C More utmanar du nära och kära eller varför inte en spelare ur A-lagstruppen på Fussball. Här kan du även passa på att signa upp dig för ett av C Mores sportabonnemang och få fina premier.

  Möt din idol i FIFA
  Ett fotbollsarrangemang är inte ett fotbollsarrangemang utan FIFA. EA SPORTS och Microsoft erbjuder dig att både spela FIFA 13 och XBOX Kinect. Vissa tider tittar även A-lagsspelarna förbi och utmanar den som känner sig sugen. Under dagen tävlar vi även ut biljetter till matchen dagen efter. Snabbaste målet på FIFA 13 vinner.

  Prickkastning
  Minns du Lilla Sportspegelns prickkastning? Visst såg det enkelt ut genom TV-rutan? Nu är det upp till bevis. Posten bjuder på prickkastning och frågesport, alla som deltar får en fin give-away. Dessutom lottar vi ut biljetter till matchen dagen efter, till alla som deltar!

  Supporterkampen
  Vad kan du om fotboll? Med hjälp av din mobil kan du, på plats, sms:a till 71350 och få tillbaka ett gäng fotbollsrelaterade frågor att besvara. Dina svar bedöms både enskilt – då du tävlar om biljetter till matchen dagen efter – och i grupp – då du tillsammans med alla andra i din stad tävlar med ert gemensamma resultat mot alla andra svenska städer och supportrar. Vilken stad har de fotbollskunnigaste supportrarna?

  Matchdagen
  På själva matchdagen ses vi på nytt, fast nu utanför Behrn Arena, för att tillsammans ladda upp för matchen.

  Vi ses på Stortorget och Berhn Arena!

  © Örebro sportklubb Stolthet, hjärta och passion sedan 1908