Vilken vecka!

Förstora bilden

Snacka om anspänning när vårt täta matchande i Superettan just nu bjuder på allt – dramatik och glädje mixat med hopp och viss förtvivlan.

På Team ÖSK lunchen i tisdags med ett sextiotal av våra partners var agendan givetvis summering av söndagsmötet mot Varbergs BOIS samt lite funderingar och förutsättningar inför veckans matcher mot Falkenberg och Degerfors.

Axel Kjäll samt Marcus Pode guidade oss föredömligt och angav stort hopp inför kommande möten. Marcus passade ju dessutom på att via sent mål mot Varberg starkt bidra till viktig 3 poängare på bortaplan.

Matchen mot Falkenberg på torsdagen föregicks av trevliga företagsträffar och möten med företrädare för viktiga samarbetspartners, både på som utanför arenan.

Svenska kammarorkestern hade dagen till ära premiär på deras version av vår ÖSK låt, ”Elden inuti”, ett härligt inslag vilket visades på storbildsskärmarna.

Nåväl, matchen som ni vet slutade oavgjort 1-1 efter mkt dramatik.

Vi är fortfarande obesegrade i år på Behrn Arena, detta till trots var känslan direkt efter matchen att 3 poäng hade varit oerhört mycket mer tillfredställande.

Härligt med mycket folk på läktaren, ni behövs och kommer definitivt fortsätta att göra stor skillnad de återstående fyra hemmamatcherna.

Så var det i söndags dags för länsderby borta mot Degerfors. Det blev mycket lyckade kringarrangemang med bussning av supporters, medlemmar och partners till Stora Valla med förträffar på angränsande områden kring arenan med mat, musik och härlig stämning.

Våra supporters stod verkligen upp för laget med underbart engagemang på läktaren, synd bara att någon/några måste utmärka sig med pyroteknik, det vore väl oerhört olyckligt och tråkigt om någon i publiken kommer till skada.

Jag skall inte föregå den utredning som kommer ske av den händelse med linjedomaren som inträffade under matchinledningen och som förorsakade paus i matchen på dryga halvtimmen, men nog är det väl märkligt att vi som publik inte kan få njuta av matchen utan oroa oss för sabotage av detta slag.

Matchen blev dramatisk, ett riktigt länsderby där möjligheterna för bägge lagen att avgöra fanns. Matchresultatet 1-1 gav en liten bitter eftersmak resultatmässigt, men med utgångspunkt för hur matchen utvecklades skall vi nog trots allt konstatera att 1 poäng på bortaplan ändå ger ett viktigt bidrag framåt mot vårt gemensamma mål Allsvenskan 2014.

Intresset är stort för vår verksamhet, inte allra minst av att kunna erhålla en enkel och överskådlig bild av vår ekonomi, kopplat till vår sportsliga som affärsmässiga verksamhet.

Från och med i slutet av oktober kommer vi introducera en kort sammanfattande kvartalsinformation, den första tom 2013-09-30.

Denna information kommer sedan att publiceras ca 4 veckor efter varje kvartal på hemsidan under http://oskfotboll.se/verksamhet/osk-elitfotboll-ab/kvartalsinformation.html

För Er som medlemmar i föreningen och Aktieägare i Örebro Spelarinvest AB och som angett er mejadress till oss, kommer denna information också tillsändas till Er via mejl.

Som ett litet ”smakprov” ges ni redan nu en information tom 2013-07-31. Se nedan dokument.

Jan Karlsson, vd ÖSK Fotboll

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908