Information inför derbyt mot Degerfors

Intresset för söndagens länsderby på Stora Valla är riktigt stort. Innan helgen hade klubbarna möte om matchen för att planera fotbollsfesten på bästa sätt.

Biljetter:
Vi rekommenderar alla att köpa förköp till söndagens match. I fredags var ca 150 biljetter sålda till ÖSKs bortasektion. Sektionen rymmer knappt 1000 personer och mycket talar för att sektionen blir full på söndag.
Degerfors kommer att ha 3 vändkors öppna vid bortasektionen. Väljer du att köpa på plats (ej att rekommendera) är det enbart kontanter som gäller. Inga kortkassor.
Köp biljett här.

Bussresa till matchen:
Supporterföreningen Kubanerna har i dagsläget 4 fulla bussar. Det går fortfarande att boka plats till resan. All information hittar ni på invasiondegerfors.se. Vid eventuella frågor: resor@kubanerna.se eller Konrad Sööder: 076-894 62 32

Uppladdning i Kanadaskogen:
Det kommer att bli en massiv uppladdning i Kanadaskogen som ligger en kort promenad från bortasektionen. Ett tält som rymmer närmare 1000 personer är abonnerat för ÖSK-supportrar. I tältet blir det mingel, musik, mat, dryck och Alexander Axén kommer på besök. Åk tidigt och ladda upp tillsammans med andra från ÖSK-familjen. Tältet öppnar redan 12.00 och Kubanernas supporterbussar beräknas vara på plats ca 13.45.

Information och frågor:
Kontakta SLO Erik Wärlegård på erik.warlegard@oskfotboll.se eller 019- 16 73 17. Detaljfrågor om Kubanernas bussresa tas med Konrad Sööder, 076 - 864 62 32.

ALLA TILL DEGERFORS!

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908