VD:n vid pennan

En kort arbetsvecka för många med nationaldag och studentfirande i fokus. Passade själv på att ta en cykeltur på nationaldagen till underbart väder, kring Osets fina naturstigar.

Det var många som var engagerade i Örebroklassikern och Rynningevarvet som arrangerades längs min färdväg, givna stopp på vägen var grillad korv samt läskande dryck, på platser som annars inte ger den servicen.

Min sambos dotter Nathalie tog studenten till stor glädje givetvis, tiden går fort, man minns som det var i förrgår man själv klädde sig fin med studentmössa och ett för länge sedan passerat kostymmode med kort kavaj och skinslips.

Partnersförsäljningen följer vår prognos bra, vi körde lite extra interna aktiviteter under veckan för att stimulera försäljningen extra, med mycket lyckat utfall. Man märker att företagen är uppbokade och stressade av många viktiga göromål, detta får till följd att många möten bokas in tidig morgon via frukostmöten, lunchmöten, samt sena kvällsmöten.

Ett styrelsemöte i Örebroläktaren AB under tisdagen summerade vårens resultat samt åtgärder och aktiviteter framåt.

Folkpartiet inbjöd elitföreningarna i Örebro kommun till kvällsmöte under måndagskvällen i konferensutrymmen i nya delen av Idrottshuset för att diskutera elitklubbarnas förutsättningar nu och framåt.

En representant från Riksidrottsförbundet i ”elitutvecklare” Liselotte Ohlsson var inbjuden ”extern” gäst och gav sin syn på framförallt elitidrotten ur ett nationellt perspektiv, med utgångspunkt RFs talang och elitplan 2013, där kompetensutveckling, forskning och organisationsutveckling var huvudingredienserna.

Inga matcher denna vecka för A-laget, men väl 2 matcher redan nästa, måndag mot Landskrona borta samt ÖIS hemma på Behrn Arena fredag kväll. Viktiga matcher och en förhoppning att vända innan uppehållet efter 14 omgångar i fortsatt serieledning, gärna då självklart med några pinnars försprång till övriga topplag i serien.

En uppmaning till Er alla som läser detta, försök få med er alla nära och kära till Behrn Arena under årets resterande matcher, ett stort engagemang på läktaren gör vår resa tillsammans tillbaka med er alla oerhört mkt enklare och absolut trevligare. Delad glädje är mer än dubbel glädje, ses på Behrn Arena där fotboll är som bäst, på plats, på riktigt…

Jan Karlsson, vd ÖSK Fotboll

© Örebro sportklubb Stolthet, hjärta och passion sedan 1908