Över 7000 biljetter sålda till derbyt

Förstora bilden

Måndagen den 13 maj är det dags för årets match på Behrn Arena. Länsderby mellan de bägge klassiska lagen Örebro SK och Degerfors IF. Redan nu är det över 7000 biljetter sålda till matchen. Missa inte publikfesten på Behrn Arena, köp förköp till matchen redan idag.

Efter 5 omgångar av Superettan ligger favorittippade ÖSK på andra plats i tabellen. Även värmlänningarna i Degerfors har öppnat säsongen på ett övertygande sätt och har spelat in sju poäng. Det är bäddat för ett riktigt hett prestigemöte på måndag.
– Det märks att derbyt närmar sig. Telefonen går varm på kontoret och det är väldigt många som hör av sig om biljetter inför matchen, säger biljettansvarige Erik Wärlegård på ÖSKs kontor.

Biljetter till matchen köps som vanligt på Örebrokompaniet på Olof Palmes Torg, telefon 019 - 21 21 21 eller på webben via webbiljett.se. Vi rekommenderar alla att köpa förköp till matchen. Det är billigare och ni undviker eventuella köer på plats.

Information till Degerfors IF supportrar:

Bortasektionen är belägen på den Östra läktaren, sektion S. Det finns toaletter, kiosker och grill inne på bortasektionen. Insläppet öppnar 1 timma innan avspark och visitering kommer att ske vid inpasseringen.
Vi rekommenderar alla att köpa förköp till matchen. Det är billigare och man undviker eventuella köer på plats.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908