Spelare och ledare i ÖSK stöttar Kubanerna

Förstora bilden

På fredagseftermiddagen gick stora delar av spelartruppen ihop och samlade in pengar till supporterföreningen Kubanerna.
– Det här är vårat sätt att säga tack för stödet som vi har fått hittills och samtidigt uppmuntra dem till fortsatt support. Kubanerna är viktiga för oss och vi kommer att behöva dem i med- och motgång under hela säsongen, säger Samuel Wowoah.

I supporterleden är det bråda dagar. Toppmöte mot Falkenberg på söndag följt av årets hetaste match på Behrn Arena – länsderbyt mot Degerfors IF den 13 maj.

– Stämningen och känslan i supporterleden är riktigt positiv för tillfället. Vi var rekordmånga på Söderstadion och erbjudandet om årskort på Västra Stå har resulterat i massa nya medlemmar. Att vi nu dessutom får ett ekonomiskt stöd från spelartruppen och att många av dem väljer att bli medlemmar känns som det bästa kvittot man kan få, säger Tobias Andersson ordförande i Kubanerna Örebro.

Vill du åka med till Falkenberg finns det fortfarande chans till det. Gå in på supporterföreningens hemsida www.kubanerna.se för mer information.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908