U19: Inför IFK Eskilstuna – ÖSK

I första omgången besegrades Eskilstuna City med 3-1 på Behrn Arena. Imorgon, 27 april, åker Sportklubben till Eskilstuna för möte med IFK Eskilstuna. Matchen spelas på Tunavallens konstgräs med start 11.00.

Laget kan släppa alla nerver, premiären är avklarad. Det blev seger med 3-1 och laget hade bud på fler mål. Nu väntar årets första bortamatch. Matchen skulle ha spelats på naturgräs men i veckan kom beskedet att matchen flyttas till konstgräs. För ÖSK, som tränar och spelar på konstgräs året om, är det inget negativt.

I veckan deltog några spelare i ÖSKs U21 match, August Wiklund stod för ett mål i matchen och visar att formen håller i sig. Nu under fredagen kunde inte tränaren Björn Cervin släppa något lag. Det beror på att en del spelare skall testas innan något lag tas ut. Det är endast Andreas Nydahl som ännu inte återhämtat sig från sin skada som inte är tillgänglig för spel.

Carl Ekstrand-Hamrén, som stod för en mycket solid insats som mittback mot Eskilstuna City, berättade tidigare i veckan att känslan är bra i kroppen och att laget är hungriga på fler poäng. Nedan kan du se en intervju med honom där han ger sin syn på att matchen flyttades från eftermiddag till förmiddag och avresa från Behrn Arena redan 8.30

© Örebro sportklubb Stolthet, hjärta och passion sedan 1908