Succén fortsätter

– Nu släpper vi ytterligare 100 årskort på Västra Stå för 600:-

300 personer har redan utnyttjat vårt fantastiska erbjudande om årskort på Västra Stå. Nu släpper vi ytterligare 100 platser och det är först till kvarn som gäller.

Vi kan inte nog poängtera hur viktig stämningen är för spelare och ledare kring klubben. Det är tillsammans vi ska tillbaka till Allsvenskan och det är tillsammans vi ska göra jobbet.

Spelarna och supportrarna har gemensamt gjort en rivstart på säsongen. Nu ser vi till att rivstarten fortsätter genom att släppa ytterligare 100 årskort på Västra Stå. Har du redan köpt? Peppa en polare att köpa. Har du redan peppat en polare? Peppa ytterligare en.

– Västra Stå har varit grymma i de två inledande matcherna och har starkt bidragit till segrarna. Tillsammans tillbaka, säger Axel Kjäll om Kubanerna.

Erbjudandet är ett samarbete med Kubanerna och gäller om du samtidigt blir medlem i supporterföreningen. (tillkommer 100:-)

Boka ditt årskort på Västra Stå, fyll i formuläret nedan. Vi skickar ut kortet med posten, faktura kommer separat från ÖSK. Erbjudandet är begränsat till max 100 kort och gäller tills korten är sålda. Först till kvarn.

#tillsammanstillbaka

Jag vill boka ett årskort på Västra Stå:

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908